Išmanusis rankoj ir daugybė turinio apie šeimą

Taip jau nutiko, kad jau kuris laikas turiu naują išmanųjį telefoną Prestigio. Jis atvėrė nemažai puikių galimybių, apie kurias norėčiau ir pakalbėti. Visų pirma, tai galimybė fotografuoti viską ir visur, nesibaiminant, kad neužteks vietos. Tai stengiuosi ir daryti. Kitas didžiulis privalumas yra Wi-Fi darbe ir namie, o taip pat 1 GB duomenų planas, kurį turiu. Tiek visiškai pakanka nuotraukoms įkelti į internetą bet kur, kur tik yra ryšys. Daugiau nei pakanka, todėl su mielu noru naudojuosi interneto galimybėmis telefone.

kultivatorius

Fotografuoju viską. Klausimas tik, kur visa tai dedu. Vienas iš pagrindinių kanalų yra Instagram. Tapau dideliu šio socialinio tinklo fanu. Esu jau ne vieną straipsnį parašęs į įvairius leidinius apie tai, kaip verslas gali panaudoti Instagram savo prekės ženklo populiarinimui, nors pats daugiau naudoju savo ir savo šeimos gyvenimo įamžinimui.

Instagram – puikus įrankis. Dar puikesnė yra jo funkcija iš karto nuotrauka pasidalinti Flickr, Facebook, Twitter ir Tumblr paskyrose. Gaila, kad nėra Google+, bet tai padaryti galima ir kitais būdais.

Dar vienas geras dalykas yra tinklaraščio įrašo rašymas. Naudoju WordPress programėlę, kuria pildau vieną iš naujų savo tinklaraščių vpulf.lt.

Labai pamėgau ir Aviary programėlę, kuri daro memus. Tai iliustracija su užrašu viršuje ir apačioje. Štai tokia, pavyzdžiui:

raskladuškė

Smagi iliustracija, tiesa?

SMS, kaip ir seniau nerašau, bet pasitreniruoti ant virtualios klaviatūros tikrai yra kaip – tikrinu darbinį paštą telefone.

Iki tol nieko iš tų išvardintų dalykų nedariau. Telefonų technologijos tobulėja labai smarkiai. Su laiku visi priprasime daryti tai, ką čia dabar prirašiau. Progresas nesustabdomas, bet tai ir yra visas žavesys.

Aaa, tiesa, dar žaidžiu žaidimus. Angry Birds ir Minesweaper. Vaikai mėgsta pažaisti žaidimus, ypač Angry Birds, bet apspjaudo ekraną taip, kad paskui reikia vos ne su gremžtuku viryklei šveisti… 😉

Foto, Pomėgiai , , , ,

4 responses to Išmanusis rankoj ir daugybė turinio apie šeimą


  1. Baldai Kaune

    O man juokingiausia kaip iš pradžių telefonai buvo dideli, po to mažėjo, o dabar vėl į madą ateina didieji „plačiaekraniai“ telefonai. Tai ir kompiuteriai gal vėl pradės didėti…

  2. Bet užtat jis labai braižosi rankinės viduje ir sunku su tokiu telefonu vairuojant naudotis :( ar apskritai kažkaip su juo lėčiau nei legendiniu 3310 😀
    Rankines recently posted..Pradinis

  3. Mantas

    O aš rinkausi tarp šito ir LG L7 II ir pasirinkaus LG. Ir dabar niekaip nesuprantu geras tai pasirinkimas ar nelabai.
    Mantas recently posted..Hello world!

  4. Kaip tyčia rinkausi telefoną ir nesuprantu kodėl Prestigio praleidau… Nenorėjau iš principo obuolio. Apskritai norėjau Androido. Atmečiau Samsungą kaip pervertintą, huawei kaip prastai skambantį 😀 o HTC kaip per brangų ir liko LG…
    O prestigio pamiršau :(