Lego Ninjago konstruktoriai vaikams – kaip išsirinkti?

lego

Vaizduotę skatinantys ir tarptautinį vaikų  bei jų tėvelių pasitikėjimą pelnę LEGO ženklo žaislai pastaruoju metu vis labiau traukia LEGO NINJAGO linijos žaislais. Kas tai per konstruktoriai, kuo jie ypatingi, ir kaip juos išsirinkti? Apie visa tai – skaitykite toliau.

Ar konstruktoriai skirti tik berniukams ar ir mergaitėms?

LEGO konstruktoriai labiau nei bet kurie kiti žaislai universaliai tinka ir berniukams, ir mergaitėms. Galima ieškoti atskirų kategorijų, kurios galbūt labiau sudomintų berniukus ar mergaites, tačiau apskritai LEGO yra kuriami taip, kad vaikai nebūtų diskriminuojami lyties pagrindų, nebūtų peršama nuomonė, jog mergaitėms tinka tik lėlės, o berniukams tik mašinėlėms. Šiais laikais, kuomet vyksta lyčių perversmas, LEGO išlaiko savo aukštą kokybę ir toliau siūlo puikius žaislus visiems: tiek mergaitėms, tiek berniukams.

logo ninjago

Pasirodęs Lego Ninjago filmas

Nors LEGO Ninjago populiarumą nulėmė arba bent jau padidino Lego Ninjago animacinis serialas, ypatingo dėmesio šie žaislai Lietuvoje sulaukė, kuomet 2017 m. pasirodė pagrindinis Lego Ninjago filmas. Pirmiausia, tai animacijos sudėtingas kūrinys, kuriam sukurti prireikė tikrai daug išteklių. O antra – tai visų vaikų pamėgtų Ninjago herojų nuotykiai. Nors kritikų filmas ir nėra vertinamas itin aukštai, tačiau mažųjų žiūrovų simpatijas filmas, kaip ir tikėtasi, pelno.

LEGO Ninjago laivas – visų vaikų svajonė

Vienas labiausiai trokštamų konstruktorių iš LEGO Ninjago serijos – tai LEGO  Ninjago laivas. Jo kaina Lietuvoje kaip ir visame pasaulyje svyruoja apie 200 eurų, tad tai dovana, kurią vaikas galėtų gauti tikrai ypatinga proga. Konstruktoriuje galima rasti ne tik patį laivą, bet ir visus populiariuosius jo herojus: Cole, Jay, Nya, Zane, Lloyd, Kai.  Šis konstruktorius tinka kiek vyresniems vaikams, nebe patiems mažiausiems. Rekomenduojama rinktis vaikams nuo 9 metų ir vyresniems iki 14 metų. LEGO Ninjago laivą sudaro apie 2300 detalių, tad veikti tikrai bus ką. Figūrėlės turi savo ginklus, žaislus, o laivo konstravimas tikrai sudėtingas ir smagus.

lego ninjago

Kaip išrinkti tobulą dovaną vaikui?

Ne paslaptis, kad tėvelių ir vaikučių nuomonės žaislų ir dovanų klausimu kartais sutampa, bet dar dažniau – išsiskiria. Jeigu ir jūs dvejojate, kokį žaislą vaikui geriau rinktis ir kaip tai padaryti – kalbėkitės su vaiku ir pasinaudokite keliais patarimais:

  • Žaislų, konstruktorių, LEGO pirkimo klausimo nepalikite paskutinei akimirkai. Nuolatos bendraukite su vaiku ne tik pažindindami jį su rimtaisiais pasaulio klausimais, bet ir diskutuokite apie žaislus, jų kokybę. Padėkite vaikams suprasti, kodėl vieni žaislai, jūsų nuomone, yra tinkami, kiti – ne.
  • Sužinokite, kokių žaislų vaikas labiausiai norėtų.
  • Internete išrinkite kelis ar keliolika žaislų, kurių pirkimas jums atrodytų tinkamas kainos, kokybės, prasmės atžvilgiu. Tuomet leiskite vaikui iš tos kategorijos išsirinkti.
  • Jeigu vaiką domina LEGO konstruktoriai, pirmiau pasidomėkite, kuo skiriasi LEGO Ninjago linija nuo kitų LEGO linijų (pvz., Lego Architecture, Lego City ir pan.). Bandykite suprasti, kas veikia Jūsų vaiko norus ir, jeigu matote poreikį, pristatykite ir kitus įdomius LEGO konstruktorius.

Kur geriausia pirkti žaislus?

Vienoms šeimoms labiau patinka pirkti žaislus gyvai, parduotuvėse, nes ten galima geriau juos apžiūrėti. Kitiems tėveliams mažiau vargo viską, taip pat ir žaislus, perkant internetu – juk tuomet galima greičiau ir racionaliau išsirinkti, o mažyliai patiria mažiau pagundų. Svarbiausia, kad žaislai būtų perkami parduotuvėse, kuriose LEGO būtų originalūs, visi žaislai kokybiški, atsiųsti iš tikrųjų gamintojų, suteikiamos garantijos, o kainos atitinka kokybę ir tikrąją vertę rinkoje.

Vaikai , ,

Comments are closed.