Pagalba kelyje Klaipėdoje – kad ir kas benutiktų

savas-tralas-2

Tikriausiai daugelis iš jūsų, jei vairuojate bet kokią transporto priemonę, buvote susidūrę su nelaime kelyje. Nesvarbu kokia – baisi avarija, susprogusi padanga ar kuro pritrūkimas kelionės vidury. Ir ką darėte tuomet? Skambinote draugams ar šeimos nariams, gyvenantiems tose apylinkėse, jog atvežtų naują padangą ir ją pakeistų, nes jūs nesate profesionalus mechanikas? Pamirškite tokius rūpesčius, tam yra specialios tarnybos, kurios dirba 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę!

Kur juos rasti?

Daugelis pagalbos kelyje įmonių turi savo internetinius puslapius, kuriuose rasite viską – nuo telefono numerio, adreso, atliekamų darbų iki profesionalių darbuotojų vardų. Nesvarbu, kuriuo sezonu, kuriuo paros metu, vos sulaukusi jūsų skambučio, tarnyba žaibiškai išties pagalbos ranką. Nebijokite, ras jus ir pamiškėje, ir pagrindiniame kelyje. Pagalba kelyje Klaipėdoje prisistatys nedelsiant!

Kokiu atveju galiu kreiptis?

Įvairios įmonės siūlo skirtingas paslaugas, todėl trumpai papasakosiu apie savastralas.lt teikiamą pagalbą Klaipėdoje ir visur aplink ją. Pas juos galite kreiptis visomis temomis, susijusiomis su jūsų transporto priemone. Pritrūkote kuro, o iki degalinės netrumpas kelias? Sprogo ar prakiuro padanga? Neužsiveda variklis? Paskambinkite svetainėje nurodytu telefono numeriu, ir nespėjus mirktelėti sulauksite pagalbos, kuri sąžiningai išspręs jūsų bėdą ir duos vieną kitą patarimą, jog galėtumėte saugiau judėti toliau. Netinkamoje vietoje ir netinkamu laiku sugedo automobilis? netrukus prisistatys tralas, kuriuo jūsų automobilis bus saugiai pargabentas į jūsų nurodytą vietą (nesijaudinkite, jūsų ant kelio nepaliks – vyksite kartu). Nusprendėte nusipirkti automobilį iš užsienio? Susitarkite su tralistais ir naujasis jūsų „arkliukas“ bus pristatytas tiesiai jums prie durų. Nerimaujate dėl parvežimo? Vykite drauge – jums ir dar penketui jūsų draugų bus parūpintos keleivio vietos!

Pasitikėkite profesionalais!

Manote, jog paskambinus pagalbos kelyje tarnyboms, jums bus atsiųstas neapmokytas, „šviežias“ darbuotojas, todėl rizikuojate ir tęsiate savo kelionę su nesaugiu automobiliu? Pagalvokite dar kartą, nes dažniausiai darbuotojai siunčiami pagal problemos mastą – jei jums tereikia užpilti kuro, tikrai nebus siunčiamas darbuotojas su 25 metų patirtimi! Žinoma, į auto įvykį niekas neišleis pirmus metus dirbančio naujoko – viskas būna kruopščiai suplanuota, tad pergyventi nėra reikalo. Trumpai tariant – nutiko nelaimė, paskambinate pateiktu numeriu, laukdami 5 minutes panaršote socialiniuose tinkluose, ir štai – už nedidelę kainą tęsiate kelionę.

Bendrai

Comments are closed.