Piratų šėlsmas. Ech, tie šiuolaikiniai vaikų gimtadieniai…

Savaitgalis buvo labai lietingas ir niūrus. Keista sausio vidury matyti tiek daug lietaus. Vaikams tai irgi ne įnaudą, nes paprasčiausiai neišeinam į lauką. Kur čia išeisi, jei aplink vien ledas ir balos. Bet nieko, yra ir kitų pramogų.

Štai sekmadienį buvom Vilmos krikštadukros Miglės sesutės gimtadienyje. Ugnei sukako metukai, tad šią datą reikėjo pažymėti originaliai. Visi buvome piratai. Labai gera programa, šou gal kiek per ilgas, bet vaikams labai patiko. Mūsų vyrams renginys irgi patiko, nes galėjo prisimojuoti iki valios kempininiais kardais, vaikščiojo kaukolėmis išpaišytais veidais, jau nekalbant apie įvairias užduotis. Kai kurios užduotys jiems buvo per sunkios, tačiau pabaigoje dalintis saldainių atėjo patys pirmieji.

Pamenu savo gimtadienius, kai tiesiog pasikviesdavom klasiokus ir draugus į namus ir apversdavom visus kambarius. Vargšė mama turėjo viską tvarkyti. Kaip gera vaikams augti mieste, kai gimtadienį suorganizuoja už tave, o po jo nereikia nieko tvarkyti. Animatoriai stengiasi dėl tavęs ir nieko pačiam nereikia galvoti, ruoštis. Aišku, kainuoja tokie gimtadieniai, bet dar klausimas, kas pigiau – organizuotis pačiam, važinėti, viską pirkti, ar nusamdyti profesionalus.

Štai keletas nuotraukų iš piratų šėlsmo.



Gaila, mūsų vyrai dar per maži kitoms gimtadienio temoms. Yra tokia „gocrazy“ agentūra, kuri jau pasistengia, kad kiekvienas vaikų gimtadienis atrodytų labai įspūdingas. Mačiau jie daro vaikų gimtadienius karine tematika, bet tik nuo 7 metų, kur jubiliatas būna generolas, o svečiai – jo kariauna. Arba kitas – slaptojo agento 007 veiksmo gimtadienis vaikus paverčia šnipais (ne veltui vaikai mėgsta filmą „Šnipų vaikučiai“). Nieko, Laimonas ir Karolis paaugs, galės ir jie būti generolais, nes su gimtadieniais mums labai pasisekė juos abu švenčiame kartu. Kol kas jiems tinka ir laisvo stiliaus renginiai ir personažai, pavyzdžiui – piratai.

P.S. Darželyje dar nėra reikalavimo būti su kauke per Kalėdas, jau nekalbant apie teatralizuotus pastatymus…

Vaikai ,

1 response to Piratų šėlsmas. Ech, tie šiuolaikiniai vaikų gimtadieniai…


  1. Alvydas Budrys

    Grazi svente :)